Cégtörténet

A Hangyavár Lakások múltja az ezredfordulóig nyúlik vissza.

A Hangyavár Lakások múltja 2002-ig nyúlik vissza, ekkor adtuk át első társasházunkat. Az elért sikereken és pozitív visszajelzéseken felbuzdulva belefogtunk második társasházunkba, majd a harmadikba, és így tovább. (Bővebben a Referenciák menüpontban).

Időközben vállalkozásunk igen komoly vásárlói bizalomra tett szert, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy az első építkezést követően már tervek alapján is kötöttünk szerződést, természetesen csak az építési engedély megszerzése után.

Megbízható és jó minőségű lakásainknak köszönhetően elértük azt, hogy a válság előtt már az építkezés előtt majdnem minden lakásunk elkelt még az átadás előtt. Szem előtt tartva a vállalkozásunkba vetett bizalmat, az egyre nagyobb felelősséget és az egyre komolyabb munkákat, illetve pénzügyi és jogi kérdéseket, 2006 tavaszától már céges keretek között folytattuk tevékenységünket.

A válság minket sem került el. A kereslet megtizedelődött, a váci mélygarázs mizéria pedig, amelynek a szomszédságában pont akkor építettük addigi legnagyobb beruházásunkat, nagyon komoly problémákat és károkat okozott. A lakáseladás ennek ellenére nem állt meg és 2009-2013 között összesen 3 társasházat és 35 lakást adtunk át. Minden lakásunk elkelt.

Fontosnak tartjuk a lakáspiaci igényekhez való igazodást, a folyamatos fejlődést és a hosszú távú gondolkodást. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a válság legnehezebb időszakában is építettünk és értékesítettünk.

Ma

Közel két évtized az ingatlan iparban hosszú idő. Az évek alatt alaposan kitanultuk, milyen anyagokból lehet hosszú távon is megbízható, alacsony rezsiköltséggel fenntartható lakásokat készíteni.

Ennyi idő alatt megtaláltuk azokat a kulcs partnereket, akikkel kölcsönösen jó, bizalmi, hosszú távú kapcsolatokat alakítottunk ki, így több figyelmet szentelhetünk vásárlóink igényeinek felmérésére, és azok minél magasabb szintű kielégítésére.

2002 óta egyvalami azonban semmit sem változott; Olyan lakásokat építünk, amelyekbe mi magunk is örömmel költöznénk be.

Kellemes böngészést kívánok honlapunkon!

Pajor Dániel aláírás Pajor Dániel Tulajdonos

Google+