Felszereltség

Tudjuk, hogy a lakás vásárlás ritka esemény az ember életében. Éppen ezért úgy alakítjuk lakásaink felszereltségét és szolgáltatásaink színvonalát, hogy Önnek már csak a lakás berendezésével kelljen foglalkoznia és ne érjék meglepetések a kiadások terén.

A Halász-villa lakásainak ára az alábbiakat tartalmazza:

Padlófűtés

Az előszoba, fürdő, wc, nappali, konyha, étkező helységekben padlófűtést szerelünk be, mely egyenletesen temperálja a helységeket, ráadásul nagyobb, radiátor-mentes falfelületek maradnak a berendezéshez. Így kellemesebb a hőérzet és több hely marad a bútoroknak

1 db komplett split klíma

Ön sem szereti nézni a homlokzatra szerelt klíma ventilátort? Mi sem, ezért minden lakás nappalijában biztosítjuk a klímaberendezés felszerelésének lehetőségét, valamint védett, helyet a tetőn a kültéri egységnek.
Ebben a házban azonban nem csak a klíma kiállást építjük ki, hanem fel is szereljük a lakást egy komplett klímaberendezéssel.

Kábel TV, internet, telefon riasztórendszer előkészítés

A kiépítést mi vállaljuk, Önnek csak a szolgáltatást kell megrendelnie.

Redőnyök

Ön is szereti a kertre néző, fényes, tágas nappali-konyhát? Ehhez nagy ablakfelületekre van szükség, amelyeket nyáron árnyékolni kell, hogy a déli fekvésű nappali felől ne melegedjen lakás. Éppen ezért már előre beszereljük a redőnyöket.

Szúnyogháló

Senki nem szereti, ha szellőztetéskor bogarak lepik el a házat. Ezért minden helységet felszerelünk 1 db szúnyoghálóval, hogy rovarmentes legyen a szellőztetés.

Fürdőszoba felszereltsége

  • Akril kád
  • Törülközőszárítós radiátor
  • Beépített tükör és tükörvilágítás
  • Elszívó
  • Mosdó
  • Csaptelepek

Parkosított kert

Teremgarázs

Minden lakáshoz tartozik egy önálló parkolóhely a ház alatti teremgarázsban

Egyedi fűtés, egyedi mérők

Egyértelmű a mérés és a fogyasztás, ráadásul, így nem feltétlen szükséges közös képviselő alkalmazása. Költséghatékony megoldás.

Ügyvédi költség

Az ár tartalmazza az adás-vételi szerződés megírásának és ellenjegyzésének díját.

Eljárási illetékek

Az adás-vétel során felmerülnek ún. eljárási illetékek, mint például az adás-vételi szerződés földhivatali érkeztetése. Hogy ez ne az Ön gondja legyen, az adás-vételhez kapcsolódó eljárási illetékek fizetését, valamint az ügyintézést vállaljuk.

 

 

 

Google+