Miért éri meg

Sokan azt gondolják, hogy egy otthon megvásárlása a szerződés megírásából, fizetésből, majd, ha kész a lakás, a beköltözésből áll.

Sajnos ez nem így van. Az otthonvásárlás sok döntéssel, jogi formasággal, nyomon követéssel, hivatali ügyintézéssel, átírással, és sajnos gyakran gyorsan meghozott, meggondolatlan, rossz döntéssel, bosszúsággal jár együtt.

Mi fontosnak tartjuk, hogy vevőink jól tájékozottak legyenek a fenti témákban, illetve, hogy a megfelelő időben tudják meghozni a megfelelő döntéseket, és ez által a lakásvásárlás rémálom helyett pozitív élmény legyen.

Az alábbiakat tesszük azért, hogy Ön végül elégedetten és büszkén költözzön be új otthonába:

Gondos tervezés

A Hangyavár Lakások tervezésénél különösen nagy figyelmet fordítunk az élhetőségre és a tájolásra. Lakásaink/házaink helységeit olyan méretűre és olyan elrendezésben tervezzük, hogy Ön hosszú távra rendezkedhessen be. Rendkívül fontosnak tartjuk a tájolást. Hisszük, hogy a fényes, tágas mindennap használt élettér (nappali-konyha-étkező) alapvető feltétele a nyugodt otthoni életnek, ezért általában ezek a helységek délnek és nyugatnak, a hálóhelyiségek pedig északnak és keletnek néznek.

Egy otthon élhetőségét meghatározza még az biztonságos, tartós szerkezet és az alacsony fenntartási költség. Ez utóbbi érdekében különös figyelmet fordítunk a szigetelés hatékonyságára, valamint az optimális hűtés és fűtés lehetőségének biztosítására.

Alakítható belső

Egy lakás/házból akkor lesz otthon, ha van személyisége. Személyiségét pedig az egyedisége határozza meg. Mi otthonokat építünk, ezért segítünk a lakás személyiségének egyedi igényekre szabásában.

Hideg-meleg burkolat

Az építés megfelelő fázisáig választhatók a hideg és a meleg burkolatok. A választást tanácsadással, bizonyos partnereink pedig még díjmentes látványterv készítéssel is támogatják. Fix, jó nevű, bejáratott partnerekkel dolgozunk, akikről tudjuk, hogy magas színvonalon fogják Önt kiszolgálni. Ezért is javasoljuk őket a választásnál.

Falszín

Az építés megfelelő szakaszáig választható a falak színe is. Új lakás/háznál fontos odafigyelni arra, hogy lélegző festékanyagból kevertessünk egyedi színt, különben fenn áll a veszélye, hogy a festék nem engedi át a falból távozni kívánó építési nedvességet, melynek hatására a lakás penészedhet.

Szaniterek

A szanitereket az építkezés legvégén szoktuk beszerelni, így, aki még átadás előtt vásárol, nagy valószínűséggel nem csak a fürdőszobáját tervezheti meg, de kiválaszthatja a szanitereket is.

Több, mint 10 év tapasztalat

2002 óta építünk Hangyavár Lakásokat és ez a tervünk a következő évtizedben is. Az indulás óta nem telt el úgy év, hogy ne adtunk volna át legalább egy társasházat/családi házat. Ennyi év komoly tapasztalat, mind a tervezés, mind a megfelelő beszállítók, munkatársak felkutatása, valamint az anyagok ismeretének területén. Bár a válság minket is súlyosan érintett, mégsem tűntünk el a váci ingatlan piacról, sőt, minden lakásunkat eladtuk ebben az időszakban is. Tapasztalatainkat arra használjuk fel, hogy minél magasabb színvonalon elégítsük ki az Ön igényeit.

Folyamatos kapcsolattartás

Vevőinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy nyomon követhessék az építkezés menetét és időben felkészüljenek a döntésekre, melyeket otthonuk kialakítása során kell meghozniuk.

Kulcsrakész állapot

A lakásokat kulcsrakész, azonnal használható és költözhető állapotban adjuk át. Intézzük a használatba vétellel kapcsolatos teendőket és rendezzük a ház jogi hátterét. Tanácsadással segítünk a mérőórák átíratásában is, hogy ne azzal teljen az első néhány hét/hónap, hogy próbálunk kiigazodni a bürokrácia útvesztőjében.

Társasház megalapítás

Elkészítjük a társasház alapító okiratát, szükség esetén javaslunk közös képviselőt is, majd összehívjuk az első, ún. alakuló közgyűlést, melyen jogilag is megalakul a társasház.

Google+